Викладач кафедри Електричної інженерії успішно пройшла стажування в Люблінській Політехніці

Автор | 04.05.2023

У період з 17 по 21 квітня 2023 року доцент кафедри Електричної Інженерії Катерина Козак взяла участь у міжнародному тижні обміну досвідом та викладацькій мобільності у рамках Erasmus+ Programme International Staff Training and Teaching Week у Люблінській Політехніці / Politechnika Lubelska (м. Люблін, Польща).
Під час проходження стажування доцент Катерина Козак провела лекції, ознайомилася із матеріально-технічною базою закладу, дізналася як працюють окремі кафедри: Кафедра електроніки та інформаційних технологій, Кафедра інженерії відновлюваних джерел енергії, Кафедра інженерії охорони навколишнього середовища та Кафедра сучасної архітектури. Під час семінарів також обговорювалися можливості обміну студентами та працівниками за програмою Еразмус+!
Отриманий досвід під час перебування в університеті-партнері, ряд цікавих зустрічей, проведених під час перебування у Люблінській Політехніці, нові домовленості на подальшу співпрацю, дали змогу удосконалити рівень викладання, розширили горизонти можливостей для проведення наукових досліджень та сприяли інтернаціоналізації університету.
Щира подяка Люблінській Політехніці та неймовірним науковцям і організаторам Міжнародного тижня за цікаві семінари, екскурсії, можливість долучитися до наукових обговорень та познайомитися з колегами з різних куточків світу!

Залишити відповідь